Društvo

Humanitarna akcija zaposlenih Societe generale banke

Grupa zaposlenih Societe Generale banke Montenegro su u volonterskoj akciji u šoping molu „Delta City“, u subotu, prikupili sredstva za donaciju namijenjenu Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje djece sa intelektualnim smetnjama u razvoju i autizmom ’’1. jun“.
Humanitarna akcija zaposlenih Societe generale banke
Portal AnalitikaIzvor

Na cjelodnevnoj humanitarnoj akciji zaposleni su dijelili poslastice koje su sami pripremili. Proizvodi su služili samo kao podstrek građanima da daju dobrovoljni iznos doprinosa. Akciji su se pridružili i osnovci Centra „1. jun“ koji su svoj doprinos dali crtežima. Na kraju cjelodnevne akcije, prikupljeno je 1.210 eura.

Prikupljeni novac će biti namijenjen poboljšanju uslova rada u školi. Ova akcija je inicijativa grupe zaposlenih „SGME Poveži se“ koja je prepoznala potrebu doniranja u ove svrhe.

Societe Generale banka Montenegro već godinama poklanja novogodišnje paketiće učenicima škole i nastoji da svojim akcijama i donacijama bude koristan i odgovoran član crnogorskog društva. Banka je i  ove godine poklonila 150 novogodšnjih paketića za đake Centra „1. jun“. 

Portal Analitika