Podgorica

Podgorički Dom zdravlja obilježio 87 godina postojanja

Prigodnom svečanošću za zaposlene i goste, Dom zdravlja Podgorica je juče obilježio 87 godina postojanja. Svečanost je protekla u znaku izuzetnih rezultata i mnogobrojnih međunarodnih i domaćih vrijednih nagrada i priznanja koje su menadžment i ustanova zavrijedili tokom 2014 godine.
Podgorički Dom zdravlja obilježio 87 godina postojanja
Portal AnalitikaIzvor

"I ove godine, tradicionalno su nagrađeni najbolji zaposleni u Domu zdravlja, za poseban doprinos i zalaganje u radu. Direktor Doma zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić godišnja priznanja uručio je mr dr Aleksandru Boljeviću spec.ginekologije , medicinskoj sestri Senki Prelević, pravniku Vasu Medinu, dok je Centar za Medicinu rada najbolja organizaciona cjelina za 2014. Plakete Doma zdravlja za unapredjenje zdravstvene zaštite u Glavnom gradu dodijeljene su Udruženju penzionera Podgorice i Savezu udruženja Penzionera Crne Gore", navedeno je u saopštenju Doma zdravlja.

I ove godine uručene su zahvalnice prijateljima Doma zdravlja Podgorica.  Zahvalnica za vrijednu donaciju je dodijeljena porodici Dušana Maraša, a priznanje “Poslovni partner godine” Fondu PIO.

"Sve nagrađene institucije, udruženja i pojedinci su tokom  prošle godine svojim ukupnim aktivnostima značajno doprinijeli unapređenju uslova i rada u našoj ustanovi i poboljšanju zdravstvene zaštite stanovnika Glavnog grada", ističe se u saopštenju. 

Portal Analitika