Društvo

Na Božićnom bazaru prikupljeno 34.136 eura

Na Božićnom bazaru, tradicionalnoj humanitarnoj akciji održanoj 6. decembra u organizaciji Međunarodnog kluba žena Crne Gore sakupljena su novčana sredstva u visini od 34.136 eura.
Na Božićnom bazaru prikupljeno 34.136 eura
Portal AnalitikaIzvor

"Tog dana preko 22 000 ljudi posetilo je šoping mol gdje se održavala manifestacija. Sav novac prikupljen na ovom događaju namjenjen je isključivo u humanitarne svrhe i biće upotrebljen za kupovinu kreveta za porodilište Kliničkog centra Crne Gore koji će moći koristiti koristiti žene sa posebnim potrebama, didaktičkih sredstva za JU Resursni centar za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom "1. Jun", kao i za nabavku imobilijara za igralište za JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju "Tisa" u Bijelom Polju", navele su organizatorke bazara u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Međunarodni klub žena Crne Gore će blagovremeno obavijestiti javnost o primopredaji donacija.

"Zahvaljujemo ambasadama u Podgorici koje su učestvovale na ovogodišnjem bazaru, sponzorima i svima koji su na bilo koji način podržali organizaciju i sprovođenje ove humanitarne akcije", zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika