Društvo

Nestale dvije djevojčice sa Cetinja

Suada Kajtazaj i Andelina Cermijan, djevojčice stare 14 godina, iz romskog naselja na Zagrablju kod Cetinja, nestale su u četvrtak. Roditelji Suade Kajtazaj mole da za bilo kakvu informaciju.
Nestale dvije djevojčice sa Cetinja
Portal AnalitikaIzvor

Suada i Andelina učenice su osmog razreda OŠ „Njegoš“ na Cetinju, a posljednji put su viđene u četvrtak ujutru. Njihovi roditelji pokušavaju na sve načine da saznaju gdje su im ćerke, jer imaju saznanje da su u četvrtak oko 14 časova otišle sa tri mladića u Podgoricu.

- Znam da su taksijem otišle sa trojicom momaka Arbenom Sahitijem zvanim Beni, njegovim bratom Eduardom zvanim Nino i Fadiljom Efovićem zvanim Fado u Podgoricu. Ja sam u petak našao Nina i pokuašo da ga ubijedim da mi kaže gdje su Suada i Andelina, ali je on rekao da ne zna i da su njih četvoro kada su stigli u Podgoricu ostali kod Hotela „Crna Gora“, a on otišao kući – ispričao je Suadin otac Šaban Kajtazaj, dodajući da je nestanak ćerke i njene drugarice prijavio policiji na Cetinju u četvrtak oko 14 i 30.

2012beni- One su u četvrtak normalno otišle u školu, ali je Suada rekla da će prvo otići kod doktora, pa će se onda vratiti u školu. Andelina je prisustvovala prvom času i nakon toga se njoj i Suadi se gubi svaki trag - ispričao je vidno uznemireni Suadin otac.

On je dodao da zna kako je policija u podgorici privodila Eduarda Sahitija, ali da je pušten nakon što je dao izjavu.

Roditelji Suade Kajtazaj apeluju da, ukoliko neko ima bilo kakve informacije gdje se Suada i Andelina nalaze, jave na broj telefona 067 / 756 - 872.

Oni su takođe medijima dostavili i fotografiju Arbena Sahitja za kojeg sumnjaju da je djevojke odveo.

 

Portal Analitika