Abiznis

Atlas banka otvorila novu poslovnicu u Podgorici (VIDEO)

Atlas banka je finansijska institucija sa tradicijom dugom 13 godina tokom koje doprinosi održivosti privrednog razvoja stvarajući sinergiju između svojih zaposlenih, klijenata i partnera sa kojima sarađuje, lokalnih zajednica i društvom uopšte.
Atlas banka otvorila novu poslovnicu u Podgorici (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Atlas banka je danas bogatija za još jednu filijalu koja se nalazi u okviru Atlas Capital Centra na adresi Cetinjski put bb. Filijalu je zvanično otvorila operativna direktorica Milena Petričević zajedno sa glavnim izvršnim direktorom banke Đorđem  Đurđićem i Mustafom Kheriba, glavnim operativnim direktorom Abu Dhabi Financial Group‐e.

Nakon simboličnog presijecanja vrpce prisutne je pozdravio glavni izvršni direktor, Đorđe Đurđić, koji je pored ostalog istakao: ,, Naš ambiciozni program širenja se nastavlja i ponosni smo na činjenicu da danas otvaramo dvadeset  četvrtu poslovnicu na teritoriji Crne Gore, što je potvrda naše dugoročne posvećenosti ovom tržištu, gdje konstantno radimo na podizanju kvaliteta naših usluga i nastojimo pratiti tržišne trendove rukovođeni potrebama naših klijenata.’’

Ovaj novi moderni funkcionalni prostor  će našim klijentima omogućiti lak pristup proizvodima i uslugama banke. Jedan centar kao što je Atlas Capital Centar zaslužuje da ima banku koja je kreirana je po savremenim bankarskim standardima i koja može da pruži najsavremeniju kompletnu bankarsku uslugu kako za pravna tako i za fizička lica.  

Atlas banka ima raznovrstan portfolio proizvoda i to od platnih, kreditnih, Co‐brand kartica, raznovrsnih tipova kreditnih aranžmana za pravna i za fizička lica, raznovrsnih tipova štednje i računa kako za rezidente tako i za nerezidente. Pored ovih usluga klijenti mogu koristiti ostale usluge vezane za tekući račun, usluge platnog prometa, devizna plaćanja. Klijentima su takođe na raspolaganju sefovi različitih dimezija. Ovim putem bi podsjetili i da Atlas banka nudi izuzetno povoljene kamatne stope na štednju i da je u ovom trenutku među prve tri banke po prinosu na štednju, za sve valute.

Takođe posebnim aranžmanima dajemo podršku preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima.   Kao dodatne usluge, građani mogu dobiti usluge vezano za osiguranje i dobrovoljne penzione fondove.

To su društva koja se nalaze u okviru naše poslovne grupacije – ATLAS GRUPE. Radno vrijeme filijale je: radnim danima od 08:00h do 16:00h, a subotom od 08:00h do 13:00h. U okviru iste klijentima je na raspolaganju i bankomat 24h dnevno.

 

 

 

Portal Analitika