Društvo

MEDOJEVIĆ: Miško Perović da kaže ko je Pajovića postavio na čelo Pozitivne

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević pozvao je u svojoj poruci na Tviter nalogu vlasnika medijskog koncerna Vijesti Miška Perovića da kaže ko je Darka Pajovića predložio na funkciju predsjednika Pozitivne Crne Gore. Medojević je istovremeno dodao da je Perović politički otac Darka Pajovića.
MEDOJEVIĆ: Miško Perović da kaže ko je Pajovića postavio na čelo Pozitivne
Portal AnalitikaIzvor

- Poslije niza izdaja opozicije od strane Darka Pajovića, njegov politički otac Miško Perović treba da kaže ko ga je predložio za lidera Pozitivne - napisao je Medojević.

On je ponovio da je razočaran činjenicom da je poslanica SNP-a Snežana Jonica umjesto njega izabrana na funkciju zamjenika Odbora za bezbjednost i člana Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

- Darko Pajović je još jednom odradio posao za braću Đukanović. On i DPS spriječili su da ja budem član Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Sve jasno - napisao je Medojević.

Medijska prepucavanja na relaciji DF – Pozitivna i SNP kulminirala su nakon što je glasovima DPS-a, manjinskih stranaka, SNP-a i Pozitivne, poslanica Snežana Jonica u petak izabrana na funkciju zamjenika Odbora za bezbjednost.

U DF-u su polagali pravo na tu funkciju, jer zamjenik Odbora za bezbjednost po automatizmu postaje i član Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost čine predsjednik Vlade, koji je i predsjednik Vijeća, ministri pravde, unutrašnjih poslova, odbrane, finansija, vanjskih poslova i evropskih integracija i direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost.

 

Portal Analitika