Društvo

Za vikend povremeno kiša, u ponedjeljak na sjeveru snijeg

U Crnoj Gori će danas biti umjereno do potpuno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom, a u južnim i centralnim predjelima moguće i pljuskovima sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 6 do 16 stepeni.
Za vikend povremeno kiša, u ponedjeljak na sjeveru snijeg
Portal AnalitikaIzvor

Kako je najavljeno iz Zavoda za seizmologiju i hidrometerologiju, tokom vikenda pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom.

U subotu prijepodne u primorskom i centralnom dijelu biće uslova za po koji pljusak ili grmljavinu, a u nedjelju u višim planinskim predjelima na sjeveru slabe sniježne padavine.

Naredna tri dana na jugu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na sjeveru pretežno oblačno i povremeno sa uglavnom slabim padavinama - od ponedjeljka popodne na sjeveru sniježne padavine i u nižim predjelima.

Vjetar slab do umjeren, uglavnom jugoistočni i istočni, u nedjelju krajem dana u skretanju na sjeveroistočni i postepeno u pojačanju, pa će naredna tri dana biti na udare pojačan, a u utorak krajem dana, tokom noći i u srijedu jak, ponegdje i veoma jak.

Temperatura vazduha imaće tendenciju pada, od nedjelje popodne na sjeveru osjetno hladnije. 

Portal Analitika