Društvo

EPCG: Gradovi i naselja širom zemlje dobili struju

Gradovi i prigradska naselja na teritoriji Crne Gore imaju uredno napajanje električnom energijom, navodi se u saopštenju Elektroprivrede Crne Gore EPCG.
EPCG: Gradovi i naselja širom zemlje dobili struju
Portal AnalitikaIzvor

Tokom dana napajanje su dobila i sela u okolini Kolašina i Nikšića i gotovo sva sela u okolini Danilovgrada i Podgorice.

Danas oko 14 sati napajanje je dobilo selo Zagreda u Danilovgradu.

Na području cetinjske opštine napajanje su dobila sela na području Konaka (Obzovica, Vrela, Ugnji, Gornji i Donji Očinići, Prekornica i Gluhi Do),  Ivanova Korita i Njeguši , dok je dio Katunske nahije prema Čevu bez napajanja.

"Iako je bilo najavljeno da sela Riječke nahije neće dobiti napajanje večeras, ekipe su vanrednim zalaganjem ipak uspjele da obezbijede napajanje za dio sela u Riječkoj nahiji (Bokovo, Kosijeri, Đinovići I Štitari). Sjutra od ranih jutarnjih časova sve nadležne ekipe biće na terenu kako bi u što kraćem roku napajanje dobila sela dijela Katunske i preostalog dijela Riječke nahije", navodi se u saopštenju.

Ekipe EPCG u opštinama koje su pogođene sinoćnim nevremenom , sjutra će raditi na sanaciji prijavljenih kvarova na pojedinačnim objektima.

Portal Analitika