Društvo

ILIĆ: Podržavamo saradnike EF u njihovim istrajavanjima

Predstavnik u Senatu “Asocijacije saradnika i studenata postdiplomskih i doktorskih studija” Univerziteta Crne Gore, Branko Ilić u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, ističe da organizacija koju predstavlja podržava saradnike Ekonomskog fakulteta u njihovim istrajavanjima.
ILIĆ: Podržavamo saradnike EF u njihovim istrajavanjima
Portal AnalitikaIzvor

Ilić je reagovao na saopštenje Senata UCG koje je objavljeno na našem portalu. 

„Naime nije tačna tvrdnja: “Predstavnik Asocijacije saradnika i studenata postdiplomskih i doktorskih studija informisao je Senat da je saopštenje za javnost tog udruženja upućeno medijima prije nego što ga je Asocijacija dobila na razmatranje, i da ne stoje iza medijskih navoda o ovom pitanju”“, ističe se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Kako tvrdi predstavnik u Senatu, ne radi se o saopštenju za javnost, nego o dopisu podrške saradnicima Ekonomskog fakulteta, koje nije bilo namijenjeno medijima nego saradnicima.

„Moja tvrdnja je bila upućena na naslov koji su novinari dodali tekstu, napisanom, a u kome stoji da Asocijacija podržava kolektiv Ekonomskog fakulteta. Dakle zvaničan stav Asocijacije, samim tim i moj, je da mi podržavamo saradnike u nastavi na toj univerzitetskoj jedinici i njihovim istrajavanjima da daju puni doprinos našoj zajednici“, objašnjava Ilić i dodaje da je stav organizacije koju predstavlja da eventualne probleme treba rješavati tamo gdje su nastali, a ne u medijima.

Foto: ekonomija.ac.me

Portal Analitika