Abiznis

TO Budva predstavila svoju ponudu u Londonu

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je ponudu budvanske rivijere na najznačajnijoj međunarodnoj turističkoj berzi World Travel Market (WTM), koja se održala od 3. do 6. novembra u Londonu.
TO Budva predstavila svoju ponudu u Londonu
Portal AnalitikaIzvor

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, pored Turističke organizacije opštine Budva, svoju ponudu predstavile su lokalne turističke organizacije Bara i Herceg Novog, crnogorski hotelijeri HG “Budvanska Rivijera”, “Montenegro Stars Hotel Group”, “Beppler and Jacobson”, hoteli “The Queen of Montenegro”, “Ramada Podgorica”, kao i turističke agencije “Adria DMC“ i „Montenegro Adventures“.

Kako je saopšteno iz PR službe TO Budva, u Londonu je predstavljen standardni promotivni materijal sa kojim se upoznaju posjetioci sa turističkom ponudom naše rivijere za predstojeću sezonu.

World Travel Market u Londonu je jedan jedan od vodećih globalnih događaja za svjetsku turističku industriju, koji je ove godine okupio oko 5.000 izlagača iz preko 180 zemalja svijeta, preko 50.000 profesionalaca iz oblasti turizma i preko 2 000 predstavnika medija.

Portal Analitika