Društvo

Uhapšen osumnjičeni za više krađa na štetu preduzeća „Mil –Pop"

hapsss
S
lužbenici Ministarastva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su proteklih dana rasvijetlili pet krivičnih djela teška krađa počinjenih na štetu preduzeća „Mil- Pop“ iz Podgorice, za koja se sumnjiči D.P. (36) iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se da je D.P, 03. oktobra 2014. godine u večernjim satima, došao maskiran do prodavnice – vlasništvo preduzeća „Mil - Pop“, locirane u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici, a potom podesnim sredstvom polomio staklo na izlogu prodavnice i iz izloga otuđio više parfema veće novčane vrijednosti, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta.

D.P. je, kako se sumnja, 16. septembra 2014. godine takođe u večernjim satima, počinio tešku krađu na štetu pomenutog prodajnog objekta, sjekirom polomivši staklo na izlogu prodavnice, nakon čega je iz izloga otuđio više parfema, a potom se dao u bjekstvo.

On se sumnjiči za još dvije teške krađe počinjene u 2014. godini i jednu tešku krađu počinjenu u 2013. godini na štetu istog prodajnog objekta, koristeći isti modus operandi - obijanje izloga, iz kojeg je potom otuđio izvjesnu količinu parfema različitih marki, od kojih je jedan dio pronađen i vraćen oštećenoj strani.

O svim događajima pravovremeno je obaviješetno nadležno državno tuižilaštvo.

Sveukupne preduzete mjere i radnje, u sklopu kojih su prikupljena obavještenja od više lica rezultirale su identifikovanjem D.P, protiv kojeg je, 24. oktobra 2014. godine, podnijet izvještaj Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

 

Portal Analitika