Društvo

Na śeveru vidljivost smanjena zbog magle

magla
U
većem dijelu Crne Gore jutros su povoljni uslovi za vožnju, dok je po kotlinama i duž rijeka na sjeveru smanjena vidljivost zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na śeveru vidljivost smanjena zbog magle
Portal AnalitikaIzvor



Moguća je pojava sitnijih odrona na dionicama koje vode duž klisura i usjeka.

Na magistralnom putu M-18, dionica Šćepan Polje-Plužine zbog sanacije mosta na Tari u od danas do 02. novembra saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad do 30. oktobra, zbog postavljanja zaštitnih mreža na nestabilnim kosinama, dolaziće do promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati.

Na regionalnom putu R-1, dionica Mojkovačka ulica u Prijestonici, saobraćaj je zbog rekonstrukcije u prekidu za sve vrste vozila. Za vrijeme obustave, saobraćaj se obavlja alternativnim putem kroz grad, u skladu sa privremeno postavljenom signalizacijom.

Na putu Berane-Lubnice do 15. novembra obustavlja se saobraćaj za sve kategorije vozila, svakog dana osim utorkom i subotom. Za vrijeme prekida, saobraća se alternativnim putem Berane-Dolac-Crni vrh-Bastahe-Lubnice i obratno.

Portal Analitika