Društvo

Zbog maratona zabrana saobraćaja u većem dijelu Podgorice

2610podgorica
Z
bog održavanja "21. Podgoričkog internacionalnog maratona-2014", danas će biti zabranjen saobraćaj za sve vrste motornih vozila u većem dijelu grada.

Zbog maratona zabrana saobraćaja u većem dijelu Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Od šest do 16.30 sati biće zabranjen saobraćaj na Trgu Republike, a od osam do devet sati u ulici Slobode, Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, Bulevaru Stanka Dragojevića, preko mosta Milenijum, kao i u Ulici 13. jula i Dalmatinskoj ulici, na Bulevaru Džordža Vašingtona, Ulici dr Ljubomira Rašovića, na "Krivom mosu“ i ulicama Ilije Plamenca, 27. marta, 4. jula i na Bulevaru Zetskih vladara.

Takođe, od 8.45 sati na magistralnom putu M-2 prema Golubovcima saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom do 10.30 časova.

“Od 10 do 11 sati zabranjen je saobraćaj na putu Golubovci-Matguži-Tuzi kao i od 10 do 15 časova na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića, ulici Bracana Bracanovića, dijelu Ulice Kralja Nikole, Bulevaru Crnogorskih serdara, na mostu Union bridge, Ulici Ivana Milutinovića, Bulevaru Jovana Tomaševića, preko mosta Milenijum, na bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog i u  Ulici  Slobode”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Zabrane će biti i zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u 10 sati i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž preko Veljeg brda-Podgorica.

Zbog proslaska polumaratonaca ka cilju na Trgu Republike  od 10.30 do 13 sati  biće zabranjen saobraćaj u Ulici Serdara Jola Piletića, dijelu Ulice 13. jula, od raskrsnice bivše TV IN i preko mosta Milenijum, Bulevaru Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, kao i Ulici Slobode.

Saobraćaj će biti zaustavljen od 8.30 do 10 sati na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog zbog održavanja trke zadovoljstva na 5.000 metara.

“Za vrijeme održavanja maratona i polumaratona odvijanje saobraćaja će regulisati saobraćajna policija po svom planu”, zaključeno je u saopštenju.

Portal Analitika