Društvo

PG: Ograničenje saobraćaja zbog maratona

maraton_1
Z
bog održavanja održavanja 21. Podgoričkog maratona, u nedjelju, 26.oktobra, biće zabranjen saobraćaj za sve vrste motornih vozila od 6 do 16,30 sati na Trgu Republike, a od 8 do 9 u Ulici Slobode, Bulevarima Svetog Petra Cetinjskog i Stanka Dragojevića, preko mosta Milenijum, zatim u Ulici 13. Jula i Dalmatinskoj ulici, na Bulevaru Džordža Vašingtona, Ulici dr Ljubomira Rašovića, na „Krivom mostu“, kao i ulicama Ilije Plamenca, 27.marta, 4.jula i na Bulevaru Zetskih vladara.
PG: Ograničenje saobraćaja zbog maratona
Portal AnalitikaIzvor

Od  8.45 sati na magistralnom putu M-2 prema Golubovcima saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom do 10.30 sati.

Od 10 do 11 sati biće zabranjen saobraćaj na putu Golubovci-Matguži-Tuzi, kao i od 10 do 15 sati na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića, Ulici Bracana Bracanovića, dijelu Ulice Kralja Nikole, Bulevaru Crnogorskih serdara, na Union bridžu, Ulici Ivana Milutinovića, Bulevaru Jovana Tomaševića, preko mosta Milenijum, na bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog i u Ulici  Slobode.

Zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u 10 sati i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž-preko Veljeg brda-Podgorica, a zbog prolaska polumaratonaca ka cilju na Trgu Republike  od 10.30 do 13 sati biće zabranjen saobraćaj u Ulici Serdara Jola Piletića, dijelu Ulice 13. Jula - od raskrsnice i preko mosta "Milenijum", Bulevaru Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, kao i Ulici Slobode.

Zbog održavanja trke zadovoljstva na 5.000 metara, saobraćaj će biti zaustavljen od 8.30 do 10 sati na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Za vrijeme održavanja maratona i polumaratona odvijanje saobraćaja će regulisati saobraćajna policija po svom planu.

Portal Analitika