Društvo

Podgorička policija zaplijenila 500 grama heroina

24h
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Sektora kriminalističke policije Grupe za suzbijanje droge Podgorica su juče, 23. oktobra 2014. godine, lišili  slobode dva lica i oduzeli  500 grama opojne droge za koju se sumnja da je heroin, 5 komada municije, novac u iznosu od 510 eura i vozilo korišteno u izvršenju .

Podgorička policija zaplijenila 500 grama heroina
Portal AnalitikaIzvor

Naime, policijski službenici su na osnovu operativnih informacija juče, u mjestu Bioče, kontrolisali i zaustavili vozilo marke „Golf IV“, u kome su se nalazili N.D. i P.V, državljani Albanije, nastanjeni u Podgorici. Pretresom vozila, na licu mjesta, u instrumental tabli ispred sjedišta suvozača u namjenski napravljenom prostoru ispod originalnog poklopca air-bega pronađeno je jedno veće PVC pakovanje u kome se nalazilo 500 gr. opojne droge za koju se sumnja da je heroin.

Zbog nemogućnosti detaljnijeg pretresa na licu mjesta vozilo je dislocirano do službenih prostorija CB Podgorica, gdje je ubrzo, a po naredbi Višeg suda, izvršen detaljan pretres, i tom prilikom pronađeno je:

-5 kom.municije kal. 7,62 mm, 2 mob.telefona, lična dokumenta na ime N.D. (vozačka dozvola i pasoš).

Od V.P. je oduzet i novac u iznosu od 510 eura i lična karta za stranca na njegovo ime.

Službenici Grupe za suzbijanje droge Podgorica su 23.10.2014. podnijeli krivičnu prijavu i VDT-u u Podgorici priveli oba lica, zbog osnova sumnje da su izvršili KD - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Portal Analitika