Društvo

STIHL: Maturant iz Podgorice pobjednik takmičarskog karavana (VIDEO)

 

2410sthil1
U
kupni pobjednik STIHL takmičarskog karavana je Mladen Obradović iz Podgorice. U petak, u prostorijama ovlašćenog uvoznika STIHL-a za Crnu Goru, njemu je uručena nagrada.

STIHL: Maturant iz Podgorice pobjednik takmičarskog karavana (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor


Mladenu je tom prilikom glavnu nagradu – STIHL benzinski duvač za lišće BG 56 uručio Aleksandar Parezanović, predstavnik prodaje STIHL-a.



Mladen Obradović, devetneaestogodišnjak iz Podgorice, pobjednik je takmičarskog karavana u kategoriji Lavirint.



Mladen je inače maturant Trgovačke škole koji je pauzu između časova iskoristio da se oproba u ovom nesvakidašnjem takmičenju.



"Šega me je privukla. Iako imam sedam godina iskustva u sječi motornom testerom, sasvim nenadano sam postao pobjednik druge igre”, rekao je Mladen dok je čekao uručenje nagrade.



“Mada sam na takmičarskom karavanu prvi put imao priliku da koristim STIHL-ov duvač za lišće, brzo sam se snašao u lavirintu jer je prilično jednostavan za korišćenje. Poklonu će se najviše obradovati moja majka koja će duvač sigurno često koristiti za lišće u dvorištu”, uz osmjeh je izjavio pobjednik karavana.



Vrijednu nagradu namjenjenju ukupnom pobjedniku STIHL takmičarskog karavana – duvač za lišće BG 56 Mladenu je uručio Aleksandar Parezanović, predstavnik prodaje STIHL-a.


Parezanović je čestitao pobjedniku i istakao da je kompaniji STIHL posebno drago što je ova moćna mašina otišla u ruke jednog mladog čovjeka.



“Snaga, kvalitet i tradicija su vrijednosti koje naša kompanija godinama njeguje. Zato nam je veliko zadovoljsto što će ovaj duvač za lišće svoj kvalitet dokazati u rukama mladog čovjeka i, kako Mladen kaže, djela njegove porodice”, rekao je ovom prilikom Parezanović.



2410sthil2

On je ujedno i izrazio zadovoljstvo činjenicom da je u prethodna dva i po mjeseca preko 600 pojedinaca uzelo učešće u ovom nesvakidašnjem takmičarskom karavanu.



Ukupnom pobjedniku u kategoriji Motorna testera Marku Grujiću iz Topole nagrada – STIHL motorna testera MS 211 uručena je 22. oktobra u Beogradu, u sedištu kompanije STIHL.



STIHL takmičarski karavan je takmičenje u okviru koga su se učesnici nadmetali u dvije kategorije. Kategorija Motorna testera podrazumijevala je takmičenje u sječenju debla motornom testerom dok su se u kategoriji Duvač za lišće učesnici nadmetali u vođenje metalne loptice kroz lavirint pomoću duvača za lišće.



STIHL takmičarski karavan je u potrazi za najboljima obišao Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, Homoljske motive u Kučevu, Sajam šljiva u Osečini, Roštiljijadu u Leskovcu, Bijelo Polje, Kupusijadu u Mrčajevcima, Šabački vašar, Podgoricu i Oplenačku berbu u Topoli. Ukupni pobjednici karavana koji su kao nagradu dobili vrijedne mašine imali su najbolje rezultate od pobjednika u svih 10 mjesta koja je karavan posjetio.

 

 

Portal Analitika