Društvo

MA: Povodom 20 godina postojanja donacija KCCG

2210montnegroairlines
N
acionalna  avio-kompanija Montenegro Airlines  danas obilježava 20 godina postojanja i  tim povodom Odbor direktora je donio odluku o donaciji sredstava Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, saopšteno je iz Montenegro Airlinesa.

Portal AnalitikaIzvor

Takođe, kako je saopšteno, povodom jubileja pripremljena su i brojna iznenađenja za putnike na  letovima nacionalne avio-kompanije.

- Tako su putnici za Cirih i Frankfurt danas bili prijatno iznenađeni kada su ih na letovima dočekali kuvari Montenegro Airlinesa koji su pripremili bogat meni sa specijalitetima crnogorske nacionalne kuhinje, pa su, osim lijepih uspomena koje su odnijeli iz Crne Gore, putnici svoj boravak zaključili prijatnim rođendanskim letom. Takodje, na letovima iznenađenja će tokom vikenda će biti organizovana i nagradna igra u avionima, pa će putnici koji budu sjedjeli na „srećnom sjedištu“ dobiti trodnevne  aranžmane za dvije osobe u Beču, Rimu i Parizu. Kompanija je takođe obradovala sve članove programa za lojalne putnike  kojima su upisane nagradne milje na njihov račun – navodi se u saopštenju.

Dalje se navodi da je “nacionalni avio-prevoznik  mislio je  i na svoje najmlađe  putnike”.

- Sva djeca koja budu putovala do kraja godine  imati priliku da tokom leta iskažu svoju kreativnost i nacrtaju Montenegro Airlines upravo onako kako ga oni vide. Dvanaest najboljih radova “veselih aviona” naći će se u godišnjem kalendaru Montenegro Airlinesa. Ponosni na sigurnost, bezbjednost i tačnost, kao i na bolje rezultate poslovanja Montenegro Airlines će i ubuduće raditi na poboljšanju svoje usluge sa posebnim akcentom na brigu o putnicima – saopšteno je iz nacionalnog avio prevoznika.

Zato se do kraja godine može očekivati niz promotivnih kampanja sa ponudom veoma atraktivnih  tarifa za putovanja ka svim destinacijama na kojima Montenegro Airlines saobraća.

 

Portal Analitika