Turizam

Brendiranje Tivta čeka realizaciju

Tivat_23
O
dluka o osnivanju zajedničkog preduzeća za brendiranje grada „Brand new Tivat", iako je prošlo godinu dana, nije krenula dalje od početka.

Portal AnalitikaIzvor

Zeleno svjetlo za osnivanje DOO „Brand new Tivat", u saradnji sa firmom „Aster comunications" iz Beograda čiji je direktor Bojan Joksimović, a koja je partner globalnoj kreativnoj kompaniji „TBWA" dali su odbornici tivatskog parlamenta krajem oktobra prošle godine.

„To je tek u početnoj fazi. To je ambiciozan projekat koji traži vrijeme. Nije jednostavno izgraditi brend Tivta. Imamo moćne investitore kakav je „Adriatik marinas" koji razvija veliki projekat, imamo projekat „Luštica divelopment", Katari Diar. Svi imaju svoje jake marketinške službe i došli su sa takvim ambicijama da projekat predstave u najboljem svijetlu. To može samo da koristi brendu opštine Tivat. Posao zajedničke firme koju smo osnovali kao dioničarsko društvo bio je da objedini sve te brendove i projekte koji se realizuju u Tivtu. Nije nespojivo da veliki investitor ima svoj brend, svoju marketinšku službu. Treba da nađemo način kako da to objedinimo u jednu priču i da to bude tivatski brend", rekao je predsjednik opštine Ivan Novosel.

Prvi čovjek tivatske opštine je istakao da njegova administracija u ovom momentu nema sredstva za agresivnu marketinšku kampanju kakvu vodi Porto Montenegro i Luštica divelopment.

„Za sve to trebaju velika sredstva i treba zatvoriti finansijsku konstrukciju. Prvi pomak smo napravili, prepoznali smo tu potrebu. Nadam se da ćemo na tome istrajati da stvorimo kvalitetan brend i kvalitetan turističko marketinški proizvod po kome će Tivat biti prepoznat", istakao je predsjednik opštine Tivat.

Radio Tivat

Portal Analitika