Društvo

VIDEO: Koncertom Sergeja Ćetkovića završen festival Dolcinium International

festivalsergej1910
K
oncertom Sergeja Ćetkovića sinoć je završen festival „Dolcinium International“ koji je po prvi put organizovan u Ulcinju.

VIDEO: Koncertom Sergeja Ćetkovića završen festival Dolcinium International
Portal AnalitikaIzvor

Trodnevni festival koji je TO Ulcinj organizovala u saradnji sa opštinom Ulcinj i Ministarstvom turizma privukao je veliki broj gostiju kako iz Crne Gore tako i iz susjednih zemalja.

Ćazim Hodžić iz TO Ulcinj kazao je da je sve proteklo u najboljem redu i da je organizacija bila na visokom nivou sva tri festivala.

- Ovo je bila idealna manifestacija za završetak sezone i mi možemo slobodno reći da sezonu zatvaramo sa osmjehom. Ovaj festival je privukao veliki broj turista. Osim Ulcinjana došli su i turisti i iz drugih gradova Crne Gore, Kosova i Albanije. S obzirom da ovu manifestaciju organizujemo prvi put, možemo biti veoma zadovoljni uspjehom i nadam se da ćemo nastaviti saradnju sa opštinom Ulcinj i Ministarstvom turizma – rekao je Hodžić.

Sergej Ćetković je sinoć oduševio sve prisutne svojim nastupom, a nakon koncerta Ćetković je rekao da je bilo divno s obzirom da je ovo bio njegov prvi solistički koncert u Ulcinju.

- Kad je dobra atmosfera i publika ništa nije teško. Publika je bila sjajana i nadam se da neće proći puno vremeena da se ponovo družimo – poručio je Ćetković.

Pored zabavnog programa posjetioci festivala su mogli da uživaju i u degustaciji specijaliteta tradicionalne kuhinje.

Portal Analitika