Društvo

Uprava policije: Privedena tri lica osumnjičena za kamenovanje albanske ambasade

1609ambasadahapsenje

Podgorička policija privela je Podgoričane M.M. (36), I.I. (33) i B.V. (33) zbog sumnje da su kamenovali albansku ambasadu u ulici Stanka Dragojevića u Podgorici.

Uprava policije: Privedena tri lica osumnjičena za kamenovanje albanske ambasade
Portal AnalitikaIzvor


Naime, podgoričkoj policiji je danas oko 10.40 sati prijavljeno da je više osoba gađalo Ambasadu Albanije i da su polomili stakla na ovom objektu.



"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj. Konstatovano je da su na Ambasadi Albanije oštećenja nastala najverovatnije bacanjem kamenica. Polomljeno je staklo na balkonskim vratima, a oštećenja su i vrata i poštansko sanduče. Polomljena su i stakla na troje vrata restorana „Sempre“ koji se nalazi do Ambasade“, saopšteno je

Portalu Analitika

z Uprave policije.



Policija je nakon desetak minuta pronašla M.M, I.I. i B.V. i privela ih.



Zamjenik osnovnog državnog tužioca u Podgorici je naredio da se osumnjičeni prekršajno procesuiraju, uz konstataciju da će se naknadno izjasniti da li u njihovom postupanju ima elemenata bića krivičnog djela.



Pripadnici CB Podgorica su Područnom organu za prekršaje u Podgorici priveli M.M, I.I. i B.V. zbog sumnje da su počinili prekršaje Zakona o javnom redu i miru.

Portal Analitika