Abiznis

Hipotekarna banka predstavila Premium Stiker

1609hipotekarna
Z
ajednički Premium program Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma obilježava uspješnu treću godišnjicu, a MasterCard Premium PayPass kartica godinu dana od premijernog  lansiranja na crnogorskom tržištu. Hipotekarna banka značajni datum obilježava uvođenjem još jedne inovacije na crnogorsko tržište – beskontaktne platne naljepnice tzv. Premium Stikera.

Hipotekarna banka predstavila Premium Stiker
Portal AnalitikaIzvor

"Hipotekarna banka, lider u inovativnosti na crnogorskom bankarskom tržištu, još jednom svoja obećanja pretvara u djela. Po prvi put građanima se nudi novi vid beskontaktnog plaćanja -  brzog,  jednostavnog i sigurnog. Premium MasterCard® PayPass™ Stiker je prije svega praktičan, jer je malih dimenzija i pogodan da se zalijepi na predmet koji je stalno uz korisnika kao što je npr. mobilni telefon ili privjezak za ključeve", navodi se u saopštenju Hipotekarne banke.

Premium Stiker zasnovan je na beskontaktnoj tehnologiji što znači da se plaćanje obavlja prislanjanjem naljepnice na PayPass™ čitač. Ovaj vid plaćanja je prije svega siguran, jer se prilikom plaćanja korisnik ne odvaja od svog stikera. Za iznose preko 15 eura, a radi maksimalne zaštite klijenta i potpune bezbjednosti transakcije, potrebna je verifikacija putem PIN koda.

Svi postojeći korisnici Premium Plus MasterCard® PayPass™ kartica mogu odmah aplicirati za Premium Stiker a ukoliko to već nijesu, dovoljno je da posjete najbližu filijalu Hipotekarne banke, I informišu se kako najbrže da postanu korisnici istog.

Premium MasterCard® PayPass™ kartica i Stiker omogućavaju popuste do 25 odsto i plaćanje do 12 rata bez kamate na preko 600 prodajnih mjesta širom Crne Gore.

‘’Ponosni smo, prije svega, što sa našim partnerima, Crnogorskim Telekomom i MasterCard-om, slavimo uspješnost Premium programa.  Danas na crnogorsko bankarsko tržište uvodimo novi, savremeni proizvod za brzo plaćanje- Premium Stiker i time još jednom dokazujemo da smo aktivnim i kontinuiranim akcijama na uvođenju najsavremenijih bankarskih servisa u potpunosti posvećeni svojim klijentima. Prva zajednička partnerska kartica na crnogorskom tržištu, koja je i prva PayPass™ kartica, ponovo dobija epitet eskluzivnosti, a to je svakako najljepši rođendanski poklon za sve njene imaoce, postojeće i buduće”- rekao je na konferenciji za novinare, Aleksandar Mitrović, izvršni direktor za poslove podrške poslovanju Hipotekarne banke.

Đuro Stojanović, direktor rezidencijalnog marketinga Crnogorskog Telekoma izjavio je: "Protekle su tri godine otkako smo zajedno, otkako su Telekom i Hipotekarna banka, krenuli u zajednički Premium program, prvi takve vrste u našoj zemlji. Rekao bih, da se tokom tih godina potpuno iskristalisalo to što od početka vezuje naše dvije kompanije, a to je inovativnost servisa, usluga i tehnologija, a posebno kompletnog Premium programa", kazao je Stojanović, direktor rezidencijalnog marketinga iz Crnogorskog Telekoma.

"Danas smo tu da promovišemo još jedan inovativni servis -mogućnost plaćanja stikerom, što je svakako novi korak ka inovativnosti Premium programa. Vjerujem da će crnogorski građani zaista uživati u ovom novom načinu plaćanja, i svim prednostima, jednostavnosti i funkcionalnosti, koje nosi. Posebno se radujem što korisnici Telekoma imaju ekskluzivno pravo da koriste sve prednosti plaćanja stikerom i sigurni smo da je pred nama i našim klijentima još mnogo toga što će ih obradovati u narednim projektima", rekao je Stojanović.

Najnoviji Premium Stiker, pored  tri MasterCard® platne kartice:  Premium MasterCard® PayPass™, MasterCard® Platinum PayPass™ Porto Premier, MasterCard® Gold, stiže iz MasterCard® porodice.

"Hipotekarna banka primjenjuje dobru bankarsku praksu i zahvaljujući takvom pristupu banka posluje stabilno i uspješno i bilježi konstantan porast novih klijenata", saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Portal Analitika