Društvo

Stojanović smijenio šefa granične policije Bar Vladimira Konatara

stojanovicslavko
D
irektor Uprave policije Slavko Stojanović smijenio je juče šefa granične policije Bar Vladimira Konatara, čija imovina je trenutno pod lupom Unutrašnje kontrole, pišu Vijesti i Dnevne novine.

Stojanović smijenio šefa granične policije Bar Vladimira Konatara
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Unutrašnja kontrola pokrenula je istragu u vezi sa imovinom Konatara, koja u nekretninama i novcu, navodno iznosi oko pola miliona eura.

Konatar se, inače, dovodio i u vezu sa propustima prilikom sastavljanja rješenja na osnovu kojih su protjerivani iz zemlje Viktor Golikov i Mihail Peskov, bivši direktori hotela "Avala".

Osim ove kadrovske promjene Stojanović je za načelnika Odjeljenja granične bezbjednosti Podgorica postavio Veska Damjanovića, dok je novi načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović.

Za načelnika Odjeljenja granične bezbjednosti OGB Bar u Sektoru granične policije je postavljen Jozo Lukolić, dosadašnji komandir Stanice granične policije Bar u okviru ovog OGB-a.

Vesko Damjanović, dosadašnji načelnik Centra bezbjednosti CB Bijelo Polje, je novi načelnik Odjeljenja granične bezbjednosti OGB Podgorica, saopšteno je iz Uprave policije.

Novi načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje je Miloš Bulatović, koji je do sada bio načelnik Odjeljenja bezbjednosti OB Mojkovac.

Načelnik OB Mojkovac će biti određen u narednom periodu.

„Dosadašnji načelnici OGB Bar i OGB Podgorica, Vladimir Konatar i Dražen Vuković, će biti raspoređeni na druge poslove i zadatke, shodno potrebama službe“, naglasili su iz policije.

 

Portal Analitika