Abiznis

EPCG: Septembarski račun 16 odsto manji nego avgustovski

1310epcg
D
omaćinstva su u septembru potrošila 85,634,447 kilovatčasova električne energije, 19,5 odsto manje u odnosu na avgustovsku potrošnju, odnosno 1,8 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom septembra 2013. godine, saopšteno je iz Direkcija za odnose sa javnošću EPCG.

EPCG: Septembarski račun 16 odsto manji nego avgustovski
Portal AnalitikaIzvor

Prosječan septembarski račun za električnu energiju za domaćinstva (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) manji  je 16 odsto nego u  avgustu i iznosi 30,93 eura. Domaćinstva u Mojkovcu bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 23,4 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Ulcinju, gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 39,4 eura.

Oko 2,65 odsto potrošača iz kategorije domaćinstva, koji su trošili znatno više od prosjeka, odnosno preko 1000 kWh, dobiće račune u iznosu od preko 100 eura.  Septembarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće 140.250 domaćinstava.

Kupci koji svoje obaveze izmiruju na informativno-naplatnom punktu Elektroprivrede Crne Gore u šoping-molu Delta City, od danas to mogu činiti na novoj lokaciji, na prvom spratu, pored šaltera Pošte Crne Gore. Takodje, sve informacije o računu, istoriji potrošnje i aktivaciji raznih servisa kupci mogu dobiti kreiranjem naloga direktno na našem sajtu.

Portal Analitika