Abiznis

Srzentić: Milion eura za kružni tok i trg u Sutomoru

1210srzentic
N
ovoimenovani predsjednik Opštine Bar Zoran Srzentić kazao je da Opština Bar za narednu godinu ima na raspolaganju milion eura koje će iskoristiti za projekte izgradnje kružnog toga i trga u Sutomoru, a da je u tom mjestu gotov projekat za tretman otpadnih voda, kanalizaciju kao i završen projekat za marinu.

Srzentić: Milion eura za kružni tok i trg u Sutomoru
Portal AnalitikaIzvor

-Gotov je projekat za kanalizaciju, otpadne vode i milion eura za kružni tok u Sutomoru, kao i trg. Takođe, završen je projekat za marinu, novac je obezbijeđen za kružni tok, koji može odmah da počne da se radi, kao i trg, kazao je Srzentić.

Naredne godine, sudeći po najavama prvog čovjeka Opštine Bar, imaće pune ruke posla.

-Jedna od vizija u narednom periodu, kada su u pitanju investicije, je ravnomjerno razvijanju svih djelova opštine Bar. Pravićemo timove, gdje ćemo imati određene projekte i tražiti odgovornost za ono što moramo da završimo. Mogu konkretno da pomenem put od Sukobine Crnmnice, gdje smo već imali razgovore i gdje postoji za iduću godinu ulaganja za taj put i za čitavu opštinu će biti značajna investicija, izjavio je Srzentić.

U toku je i detaljna analiza finansija opštine, a Srzentić kaže da se naredne nedjelje očekuju prvi podaci.

-Vidjećemo na koji način možemo povećati prihode kroz analizu rashoda, gdje ćemo voditi računa da ih smanjimo onamo gdje je to moguće, a javna preduzeća da podstaknemo da budu efikasnija, jer će i finansijski imati obaveze da povećaju prihode, istakao je Srzentić.

 

 

 

 

Portal Analitika