Društvo

U toku upis u Školu poslovnih vještina

1110skola
U
toku je konkurs za polaznike “Škole poslovnih vještina”, koji traje do 15.oktobra. Svi zainteresovani kandidati mogu poslati biografiju i motivaciono pismo na mail poslovnevjestine.cg@gmail.com.

U toku upis u Školu poslovnih vještina
Portal AnalitikaIzvor

Projekat se sastoji iz dva dijela, predavanja i radionica. Predavanja su otvorenog sadržaja i obuhvataju sve teme iz oblasti poslovanja, kulture, sporta i umjetnosti. Predavači su renomirani stručnjaci iz Crne Gore i inostranstva. Radionice su interaktivnog tipa i obuhvataju teme koje prate tok održanih predavanja.

Radionice i predavanja će početi 28.oktobra i trajaće do kraja decembra nakon čega će svi polaznici dobiti sertifikate o učešću.

Projekat “Škola Poslovnih Vještina“ je osmišljen tako da studentima sa raznih fakulteta omogući znanje iz vještina koje su neophodne za vrijeme i nakon studija, kao i odnosa među ljudima, podsticaja za napredak i etike koje se treba držati na poslu. Neke od tema koje projekat obuhvata su diplomatski protokol, javni nastup, neverbalna komunikacija (lični PR), odnosi sa medijima, liderstvo i timski rad, psihologija uspjeha, preduzetništvo, poslovna etika, ljudska prava, berza, lokalni razvoj, vladavina prava i demokratije.

Projekat je besplatan i pruža mogućnost promocije studenata i dovodi u vezu sve studente sa najboljim domaćim i međunarodnim institucijama i kompanijama. Više informacija možete pronaći na fejsbuk stranici Škola Poslovnih Vještina- Crna Gora.

Škola Poslovnih Vještina je projekat u okviru nevladine organizacije Mreža za poslovni razvoj sa sjedištem u Beogradu, koji je počeo sa radom 31. oktobra 2013. godine, predavanjem prof. dr Džona Lenoksa sa Univerziteta Oksford.

Portal Analitika