Društvo

Uhapšena zbog sumnje da je pomagala pokušaj ubistva Đukića

murtovina
P
olicija je uhapsila Valentina Pajović (34) iz Podgorice, zbog sumnje da je juče pomogla Đerđu Dedvukaju (60) iz Podgorice u pokušaju ubistva Milovana Đukića i Dragana Marsenića iz Podgorice. Policija intenzivno traga za Dedvukajem, koji je osumnjičen pokušaj ubistva Đukića i Marsenića.

Uhapšena zbog sumnje da je pomagala pokušaj ubistva Đukića
Portal AnalitikaIzvor

"Sumnja se da je Đ.D. juče, oko 15,15 časova, ispred porodične kuće M.Đ. u naselju Murtovina u Podgorici, u njega iz pištolja ispalio više hitaca, koji su M.Đ. pogodili i nanijeli mu teške tjelesne povrede. On je potom, kako se sumnja, i u pravcu R.M, koji se nalazio sa M.Đ. ispalio nekoliko projektila koji ga nisu pogodili. Osumnjičeni je nakon izvršenja krivičnog djela pobjegao", navodi se u sopštenju Uprave policije dostavljenom Portalu Analitika.

Policija sumnja da je V.P. pomogla Đ.D. u izvršenju krivičnog djela. Oni su se, kako sumnja policija, prvo sastali, a potom autom otišli do kuće Milovana Đukića.

„Oštećenom M.Đ. je medicinska pomoć pružena u Urgentnom bloku Kliničkog centra, nakon čega je hospitalizovan u ovoj zdravstvenoj ustanovi“, saopštila je policija.

Službenici CB Podgorica su danas Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv osumnjičenih Đ.D. i V.P, uz koju je V.P. privedena nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinila navedeno krivično djelo.

Portal Analitika