Abiznis

Hypo banka: Jeftinije i lakše do novog automobila na Sajmu u Budvi

0810sajamautomobila
H
ypo Alpe Adria banka je i ove godine pripremila specijalne uslove za sve kupce na Sajmu automobila u Budvi, od  8. do 12. oktobra. Svi zainteresovani klijenti moći će na izložbenom prostoru da dođu do odabranog vozila pod posebnim uslovima – nižem učešću, nižoj kamati (koja iznosi osam odsto) i bez troškova obrade.

Hypo banka: Jeftinije i lakše do novog automobila na Sajmu u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Hypo Alpe-Adria- Bank Podgorica će, specijalno za Sajam automobila u Budvi ponuditi fleksibilna rješenja za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila bilo koje marke.

- Sa zadovoljstvom ćemo klijentima pomoći da odaberu najbolji plan otplate, a naravno, klijenti se uvijek mogu osloniti na brojne Hypo prednosti.

Pet koraka do novog vozila: Odabere se automobil i Hypo Banka će napraviti najbolje rešenje; Klijent popuni zahtjev za finansiranje i prikupi dokumentaciju; Hypo Banka će izvršiti odobrenje za 48 h; Potpiše se ugovor; Odabere se osiguranje.

Sajamski uslovi važe do 17.oktobra do kada je potrebno da klijenti dostave potrebnu dokumentaciju - navodi se u saopštenju Hypo Alpe Adria banke.

Portal Analitika