Abiznis

Lovćen daje popust od 20 odsto na Auto kasko osiguranje

0710Lovcen
Z
a vrijeme trajanja 17. Međunarodnog sajma automobila u Budvi, Lovćen osiguranje će svim svojim klijentima koji na njihovom štandu zaključe novu polisu Auto kasko osiguranja, odobriti specijalni sajamski popust od 20 odsto, navodi se u saopštenju pomenute kompanije.

Lovćen daje popust od 20 odsto na Auto kasko osiguranje
Portal AnalitikaIzvor

Na Sajmu će osiguravajuće društvo Lovćen osiguranje predstaviti svoje proizvode namijenjene osiguranju svih vrsta motornih vozila.

„Svi posjetioci Hale 2 Budvanskog sajma će, od 8. do 12. oktobra, moći da posjete štand Lovćen osiguranja, gdje će svi postojeći i novi osiguranici Lovćen osiguranja dobiti sve informacije o ponudi proizvoda osiguranja Lovćen osiguranja, a poseban naglasak će biti na proizvodima namijenjenih osiguranju motornih vozila. Na Sajmu će biti promovisan i novi jedinstveni program na crnogorskom tržištu osiguranja pod nazivom »Lovćen lojalnost« program, koji prepoznaje i nagrađuje lojalne klijente, u ovom slučaju konkretno fizička lica“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Kako navode iz Lovćen osiguranja ovaj program, jedinstvenim sistemom udruživanja osiguranja i zbrajanja bodova povezuje osiguranja čime klijenti mogu da ostvare popuste do 50 odsto na nova osiguranja i do 35 odsto na obnovu osiguranja sljedećih vrsta: kuće/stana, stvari domaćinstva, stakla od loma, članova domaćinstva od nezgode, požarna osiguranja stambenih objekata, kasko osiguranja motornih vozila, osiguranja vozača za tjelesne povrede AO+, osiguranja opšte odgovornosti, turistička osiguranja, putna zdravstvena osiguranja i osiguranja pravne zaštite.

Portal Analitika