Društvo

Konjević i Stojanović sa predstavnicima prenzionera i sindikata MUP-a i novinarima

Sastanak_sa_novinarima1
M
inistar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović, sastali su se danas sa predstavnicima medija i predstavnicima penzionera i sindikata MUP-a i UP-a, povodom 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova, saopšteno je iz MUP-a.

Konjević i Stojanović sa predstavnicima prenzionera i sindikata MUP-a i novinarima
Portal AnalitikaIzvor

Sastanak sa penzionisanim službenicima Ministarstva bio je prilika da im se ukaže poštovanje i čuje bogato iskustvo nekadašnjih profesionalaca iz oblasti unutrašnjih poslova i policije.

Sa predstavnicima medija, ministar Konjević i direktor Stojanović razmjenili su mišljenja o međusobnom radu i razgovarali o načinu unapređenja saradnje, koja je ocijenjena kao veoma dobra.

Predstavnici Sindikata prezentovali su svoje aktivnosti i obostrano je iskazana spremnost za zajedničkim radom kako bi se poboljšao položaj službenika MUP-a i UP-a.

Svim učesnicima sastanka uručen je prvi broj časopisa MUP-a “Dokument”, koji sadrži pregled rada i aktivnosti Ministartva i policije.

Obilježavanje Dana unutrašnjih poslova biće nastavljeno Svečanom akademijom u Crnogorskom narodnom pozorištu, večeras u 19 časova.

 

 

Portal Analitika