Društvo

Čestitka Vujanovića pripadnicima MUP-a

0110Vujanovic
P
redsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitao je Dan Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) svim pripadnicima tog Vladinog resora, i poručio da su sigurnost života građana i njihove imovine i zaštita ljudskih prava i sloboda temeljne društvene vrijednosti.

Čestitka Vujanovića pripadnicima MUP-a
Portal AnalitikaIzvor

On je čestitao Dan MUP-a, 2. oktobar, svim pripadnicima Ministarstva, Upravi policije, ministru Rašku Konjeviću i direktoru Slavku Stojanoviću.

„Činim to sa uvjerenjem da ćete, u skladu sa strateškim integracionim pravcima naše države, intenzivnom primjenom savremenih metoda rada i jačanjem svih vidova administrativnih i institucionalnih kapaciteta, nastaviti sa ostvarivanjem reformskih ciljeva“, navodi se u čestitki Vujanovića.

To, kako je rekao, predstavlja posebno važan doprinos unapređenju svih oblika saradnje i povezivanja sa međunarodnim institucijama u borbi protivu organizovanog kriminala, korupcije i terorizma, čemu je država bezrezervno posvećena.

Prema riječima Vujanovića, sigurnost života građana i njihove imovine i zaštita ljudskih prava i sloboda su temeljne društvene vrijednosti.

„Zato sam uvjeren da ćete, kao i do sada, u cilju afirmacije ovih vrijednosti i opšteg društvenog napretka, profesionalno i odgovorno ispunjavati vaše nadležnosti, za dobrobit svih građana i njihovog prava na dostojanstven i bezbjedan život. U to ime još jednom vam čestitam vrijedan jubilej – 135 godina postojanja“, kaže se u čestitki Vujanovića.

Portal Analitika