Društvo

Guvernerka Tabaković: U sobu upao profesionalac

2709tabakovic
P
rovalnik nije bio maskiran. Snimile su ga sigurnosne kamere i dok je dolazio u hotel i kad je odlazio. Precizno sam ga opisala - kaže za “Blic” guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.

Guvernerka Tabaković: U sobu upao profesionalac
Portal AnalitikaIzvor

- Vjerujem da je svima u interesu da se otkrije istina, da neće biti zamagljenih snimaka, bezbjednih fioka, dublera dobrovoljca, jer je povjerenje u institucije važnije od svega - objašnjava guvernerka Tabaković.

Ona nije komentarisala saznanja “Blica” da je provalnik ušao na glavni ulaz, što je u ovom trenutku takođe pod istragom. Naglašava da je sigurna je u sobu 1409 hotela “Maestral”, u kojoj je spavala te noći 18. septembra, kao gost Miločerskog razvojnog foruma, ušao profesionalac, a ne provalnik.

- U pet ujutru u, kako su i policajci koji su došli na uviđaj rekli, najčuvanijem hotelu se probudite i zatičete u sobi provalnika. Ja ću nastaviti da radim svoj posao kao i do sada. Svjesna sam da mnogima odgovara da budem u stanju straha. Ali sam ja poslednja osoba na svijetu kojoj strah, sebičnost, pohlepa oblikuju ponašanje - zaključuje guvernerka Tabaković.

Podsjećamo, Tabaković je navodno prošle nedjelje doživjela susret sa provalnikom u sobi hotela Maestral u Budvi, gdje je gostovala na Miločerskom razvojnom forumu.

Blic.rs

Portal Analitika