Abiznis

Montenegro Airlines predstavio ponudu u Parizu

2609ma
C
rnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines se i ove godine predstavila  na  međunarodnom sajmu turizma "Top Resa 2014" u Parizu. Ovaj prestižni mađunarodni sajam je ove godine okupio veliki broj specijalizovanih kuća iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, najveće svjetske avio- kompanije,  kao i poslovne ljude koji planiraju investicije u turizmu.

Montenegro Airlines predstavio ponudu u Parizu
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici crnogorske avio-kompanije na sajmu su definisali nastavak saradnje sa francuskim  turoperatorima i u narednoj godini. Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima Montenegro Airlines ima dugogodišnju saradnju, a to su MTO Travel, Prodintour, Mana Voyages, Timetours.

Takođe, postignuti su dogovori o saradnji sa prestižnom agencijom Marmara, kao i sa jednom od najvećih agencija u Francuskoj - Thalasso 1. Ovim je značajno proširena lista partnera sa ovog tržišta.

Montenegro Airlines je tokom sajma u Parizu najavio i konkretizaciju projekta na kojem se radi već duže vrijeme, a odnosi se na otvaranje sezonske linije ka Lionu, čime će se upotpuniti ponuda i tražnja kada je u pitanju tržište Francuske.

Kao i prethodnih godina, ponuda koju je predstavio Montenegro Airlines je dio ukupne crnogorske turističke ponude koja je predstavljena na objedinjenom štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Pojavljivanje Montenegro Airlinesa na ovom sajmu je značajno ne samo sa aspekta ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima, već i zbog  buduće tražnje za putovanjima ka Crnoj Gori i regionu.

Foto: exyuaviation.blogspot.com

Portal Analitika