Društvo

HN: Zaplijenjeni ekstazi i marihuana

hn1
P
olicajci Herceg Novog, Kotora i Tivta uhapsili su danas Novljanina M.Đ. (22), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
HN: Zaplijenjeni ekstazi i marihuana
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat i službenici CB Herceg Novi su, juče pretresli stan u Herceg Novom koji koristi M.Đ.

"Pretresom je, u spavaćoj sobi, u ormaru pronađeno 311 tableta za koje se sumnja da su opojna sintetička droga ekstazi, dok je ispod kreveta pronađena kutija sa dvije stabljike marihuane. Daljim pretresom u komodi u dnevnom boravku u metalnoj kutiji pronađena su četiri pakovanja sa manjom količinom materije, za koju se takođe sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O rezultatima pretresa obaviješteno je Više državno tužilaštvo u Podgorici. Pronađene tablete, materija i stabljike su izuzeti i biće poslati na vještačenje u Forenzički centar, a M.Đ. je uhapšen.

"Nakon hapšenja M.Đ. je, sinoć, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", saopštila je policija.

hn2
Pored ove zaplijene, policija je rano jutros, u mjestu Đonova uvala - Barlaj u blizini granice sa Albanijom, pronašli u gustom rastinju na nepristupačnom terenu, pet bačenih džakova, u kojima se nalazilo ukupno 55 većih kartonskih pakovanja u kojim je bila materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana – tipa skank.

Policija radi na identifikovanju jedne ili više osoba koje su bacile džakove sa drogom.

Portal Analitika