Društvo

Herceg Novi: Osumnjičeni za ubistvo mladića u bjekstvu

1409baosic1
P
olicija intenzivno traga za Bjelopoljcem Dragojem Baošićem (29) osumnjičem da je ubio dvadesetsedmogodišnjig Jovana Kosaća iz Herceg Novog.

Herceg Novi: Osumnjičeni za ubistvo mladića u bjekstvu
Portal AnalitikaIzvor

Do pucnjave je došlo oko 01.30 časova u diskoteci "Casa" u Igalu, a u trenutku ubistva sa Baošićem su bili i braća Dragan i Stanko Bigović. Oni su kako nezvanično saznajemo, danas oko 14:30 sami došli u Centar bezbjednosti Herceg Novi i dali izjavu policiji.

Do pucnjave je došlo oko 01.30 sati u diskoteci "Casa", gdje je Kosać radio kao obezbjeđenje.

"Tom prilikom je hicima iz vatrenog oružja pogođen Jovan Kosać. On je nekoliko sati nakon ranjavanja podlegao povredama", saopštila je policija.

1409baosic2Prema nezvaničnim saznanjima, prije pucnjave u diskoteku su pokušali da uđu Dragan i Stanko Bigović, sa kojima je navodno, Kosać od ranije bio u sukobu. Kosać ih nije pustio da uđu u diskoteku, nakon čega je nastala tuča.

Tu je bio i naoružani Dragoje Baošić (29) koji je potegao pištolj i u Kosaća ispalio četiri metka. Nakon pucnjave u diskoteci je nastala prava pometnja.

Kosać je nakon ranjavanja transportovan u Opštu bolnicu u Meljinama, gdje su se ljekari više sati borili za njegov život. Međutim, i pored napora ljekara podlegao je povredama jutros oko 5 sati.

Dragoje Baošić je i ranije osuđivan i nedavno je izašao iz zatvora, a za njim policija intenzivno traga.

Izvor: rtcg.me

Portal Analitika