Društvo

Saobraćaj na putu Berane- Lubnice u prekidu od 15. septembra do 15. novembra

1209beraneok
S
aobraćaj za sve kategorije motornih vozila na dionici puta Berane-Lubnice biće u prekidu od 15. septembra do 15. novembra zbog izrade derivacionog cjevovoda.

Saobraćaj na putu Berane- Lubnice u prekidu od 15. septembra do 15. novembra
Portal AnalitikaIzvor

-Saobraćaj se u navedenom periodu neće prekidati utorkom i subotom tokom čitavog dana. Za vrijeme prekida, saobraćaj prema Lubnicama odvijaće se alternativnim putnim pravcem: Berane-Dolac-Crni Vrh-Bastahe-Lubnice, i obratno. Molimo učesnike u saobraćaju, korisnike ovog putnog pravca, da se pridržavaju datog obavještenja- saopšteno je Portalu Analitika iz Opštine Berane.

Iz Opštine Berane upućuju poziv svim preduzetnicima i privrednim društvima koja posluju na teritoriji Berana, da prisustvuju sastanku koji će se održati u prostorijama Centra za kulturu u  utorak u 12 časova. Na sastanku će se govoriti o poboljšanju saradnje lokalne uprave i privrednog sektora, mogućnosti pružanja podrške biznisu u cilju  podsticanja ekonomskog razvoja i povećanja zaposlenosti na teritoriji Opštine, kao i iniciranje formiranja udruženja privrednika Berana.

U Beranama trenutno nema vode zbog požara koji se desio na pumpnoj stanici u ulici Dušana Vujoševića. Kako je saopšteno iz Opštine Berane, ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

Portal Analitika