Društvo

Uhapšen Mojkovčanin zbog sumnje da je opljačkao trafiku

haps
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Podgorica, lišili su slobode B.B. (39) iz Mojkovca, zbog sumnje da je krajem avgusta u Podgorici počinio tri krivična djela – dva razbojništva i krađu, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Mojkovčanin zbog sumnje da je opljačkao trafiku
Portal AnalitikaIzvor

Naime, sumnja se da da je B.B, 23. avgusta 2014. godine oko 22,00 časa, od N.Lj, radnice kioska „Tabaco S Press“, koji se nalazi u ulici Bracana Bracanovića, uz prijetnju nožem otuđio pazar u iznosu od 400 eura, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da je B.B. dva dana kasnije, 25. avgusta 2014. godine, oko 12,45 časova, iz lokala u vlasništvu M.M, koji se nalazi u mjesnoj zajednici „Jedinstvo“ u Perojskoj ulici, iskoristivši nepažnju vlasnice, otuđio novčanik koji se nalazio u šanku a u kojem je bilo 180 eura, nakon čega se udaljio.

Takođe se sumnja da je B.B. sjutradan, 26. avgusta 2014. godine, oko 20,15 časova, sa nožem u rukama ušao u kisok „Tabaco S Press“, koji se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića. On je potom, sumnja se, uz prijetnju nožem od radnice M.P. otuđio pazar u iznosu od 70 eura. Radnica je pokušala da spriječi B.B. da otuđi novac, ali ju je on, sumnja se, tom prilikom udario rukom u kojoj je držao nož i tako joj nanio rasjekotinu u predjelu ruke. Radnica je, nakon što je B.B. otuđio novac, pokušala i da ga spriječi da se udalji sa lica mjesta tako što ga je povukla za majicu, ali ju je on, sumnja se, oborio na pod i udaljio se. Medicinska pomoć radnici je pružena u Urgentnom bloku Kliničkog centra, gdje je konstatovano da je zadobila lakše tjelesne povrede.

Službenici CB Podgorica su, od momenta prijavljivanja krivičnih djela, intenzivno radili na njihovom rasvjetljavanju, a aktivnosti koje su preduzeli rezultirale su identifikovanjem i lišenjem slobode B.B.

Osumnjičeni B.B. je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivičnih prijava, priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

 

 

Portal Analitika