Abiznis

MA: Dodatni letovi na relaciji Tivat – Moskva i povoljnije cijene karata

0309montenegroairlines
U
sljed sve veće tražnje sa ruskog tržišta crnogorski nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines  na relaciji Tivat  – Moskva  uvodi dodatne letove tokom oktobra i to utorkom i četvrtkom u jutarnjim satima, tako da će se saobraćaj iz Crne Gore ka Moskvi obavljati svakodnevno.

MA: Dodatni letovi na relaciji Tivat – Moskva i povoljnije cijene karata
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, Montenegro Airlines će svojim putnicima ponuditi i atraktivnu tarifu za putovanja na relaciji Crna Gora – Moskva, a koja će biti dostupna od 01. oktobra. Povratnu kartu  na ovoj relaciji, sa svim pripadajućim taksama, putnici mogu kupiti po cijeni već od 252.21 eura, dok će  karta u jednom pravcu biti dostupna po cijeni već od 134.95 eura.

Ova tarifa važi  za putovanja utorkom i petkom iz Podgorice, subotom i nedjeljom iz Tivta, kao i za putovanja započeta iz Moskve. Svi zainteresovani putnici karte po ovoj cijeni mogu kupiti do 14. decembra, a svoja putovanja mogu realizovati od 16. januara  do 24. marta 2015. godine.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Montenegro Airlinesa, pozivom kol centra na 19804 ili putem web sajta www.montenegroairlines.com

-Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe svoje karte-navodi se u saopštenju Montenegro Airlinesa.

Foto: cdm.me

Portal Analitika