Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • MEDIGOVIĆ: Petrovac već treći put plavi zbog bespravne gradnje i neodgovornosti pojedinaca (VIDEO)

MEDIGOVIĆ: Petrovac već treći put plavi zbog bespravne gradnje i neodgovornosti pojedinaca (VIDEO)

0209petrovacc
D
irektor budvanskog "Vodovoda" Milenko Medigović kazao je danas da je dio Petrovca već treći put poplavljen zbog, kako kaže, neodgovornosti pojedinaca koji su bespravnom gradnjom zauzeli prostore iznad potoka i omogućili da voda ide ulicom, a ne svojim prirodnim tokom.

MEDIGOVIĆ: Petrovac već treći put plavi zbog bespravne gradnje i neodgovornosti pojedinaca (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

- Jučerašnji dan je proizvod jedne naše dugogodišnje nemarnosti prema potocima koji su u Petrovcu dosta zapušteni u prethodnom periodu. Mislim da u narednom periodu moramo posvetiti puno više pažnje tim potocim i ako treba srušiti nekome terasu koju je bespravno napravio nad potokom, kako bi on mogao da vrši svoju funkciju. Dio Petrovca već treći put plavi upravo zbog neodgovornosti određenih pojedinaca koji su zauzeli prostor iznad potoka i napravili terase i sada se potok izlije i ide ulicom, umjesto svojim tokom-navodi Medigović.

Veliko nevrijeme praćeno obilnim padavinama juče je u potpunosti paralisalo primorske opštine, a najteže je bilo u Petrovcu i Budvi.

Medigović je saopštio da je juče došlo pucanja vodovodne cijevi na dijelu koji se snabdijeva iz Reževića prema Petrovcu i da je to prouzrokovalo stvaranje klizišta. Ekipe su na terenu, kaže on i dodaje da se svakog trena očekuje završetak tog posla, kako bi se omogućilo normalno vodosnabidjevanje mještanima tog dijela Petrovca.

-Imaćemo operativne sastanke sa predsjednikom opštine Budva, da vidimo da nam se ovo ne ponovi u narednom periodu, jer je prešlo svaku mjeru-poručio je na kraju Medigović.

Portal Analitika