Turizam

Hotel "Sato" potpisao ugovore sa turoperatorima iz Letonije (VIDEO)

2908durovic
S
utomorski hotel "Sato" je nakon uspješne ljetnje turističke sezone već krenuo sa pripremama za narednu godinu. Direktorica hotela, Marija Durović, kazala je da je u toku potpisivanje ugovora sa mnogim agencijama sa kojima je hotel do sada sarađivao, a novinu predstavlja potpisivanje ugovora sa dva turoperatera iz Letonije.

Hotel "Sato" potpisao ugovore sa turoperatorima iz Letonije (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor


-Vrlo smo zadovoljni sa sezonom koja je već sada iza nas. Imamo planove za 2015. godinu. U toku je potpisivanje ugovora sa mnogim agencijama sa kojima smo i do sada radili, a ono na šta smo naročito ponosni je potpisivanje ugovora sa dva turoperatora iz Letonije. S obzirom da je to novo tržište i s obzirom da smo prvi za koje su ljudi iz Letonije bili zainteresovani na crnogorskom primorju, očekujemo sve najbolje i pozitivni smo kao i do sada-kazala je

Durović

.

Ona je istakla da je hotel fokusiran na otvaranje novih tržišta.
-Do sada smo radili sa Poljacima, Rusima, Česima i ta tržišta su nam već poznata. Ipak, sada je došlo vrijeme da radimo na nečemu što će biti novo i senzacionalno za Crnu Goru, jer imamo lijepu zemlju, lijep hotel i zašto da to ne promovišemo-istakla je Durović.


 

Portal Analitika