Abiznis

Telekom: Besplatni internet na 22 nove lokacije

telekomcg
U
skladu sa strateškim opredjeljenjem da se internet pristup obezbijedi što većem broju građana, Telekom je omogućio besplatno korišćenje bežičnog interneta na 22 nove lokacije, saopšteno je Portalu Analitika iz ove kompanije.

Telekom: Besplatni internet na 22 nove lokacije
Portal AnalitikaIzvor

Tako je besplatno surfovanje sada dostupno u ukupno 36 zona u 13 crnogorskih gradova, a planirano je da do kraja ove godine, ova usluga bude dostupna na ukupno 100 lokacija.

Telekom HotSpot projekat će biti nastavljen i u 2015, a u skladu sa društveno odgovornim poslovanjem Kompanije, na HotSpot lokacijama besplatan internet mogu koristiti svi građani i turisti.

U HotSpot zonama je omogućena  visokokvalitetna internet veza, a korisniku je potreban samo prenosni uređaj (laptop, tablet, smartphone), koji podržava WiFi tehnologiju.

Telekom HotSpot lokacije se nalaze na prometnim mjestima i popularnim sastajalištima (aerodromi, hoteli, restorani, trgovi, info kiosci Nacionalne turističke organizacije, T-Centri), u 13 crnogorskih gradova (Podgorica, Ulcinj, Bar, Budva,Tivat, Kotor, Cetinje, Nikšić, Berane, Andrijevica, Plav, Bijelo Polje i Žabljak).

Korišćenje Telekom HotSpot interneta je veoma jednostavno i podrazumijeva kratku registraciju kako bi se obezbijedio visok stepen sigurnosti servisa. Nakon konektovanja na HotSpot, otvara se portal, korisnik upisuje broj svog mobilnog telefona. i dobija pristupni kod SMS-om. Dobijeni kod važi narednih 30 dana i to na svim Telekom HotSpot lokacijama, tako da korisnik ne mora ponovo da se loguje.

Jedna konekcija može trajati maksimum četiri sata, nakon čega korisnik treba ponovo da se konektuje, a usluga može da se koristiti osam sati dnevno.

Telekom HotSpot zone:

Podgorica (Univerzitet CG, plato Rektorata UCG, plato Tehničkih fakulteta UCG, Aerodrom Podgorica, Castro PUB, Bistro COCO, Cafe_Giardino, Café Dalli, Salaš 23, Kosta’s, AG Automarket), Ulcinj (Riva MNE,  Restoran plaža, CITY bar, Hotel Otrant, Kopakabana beach restoran), Tivat (Montenegrino pansioni, Ponta Veranda), Herceg Novi (T-Centar, Trg Nikole Đjurkovića, Šetalište pet danica - kod konobe Kruso, Rose), Budva (T-Centar ), Kotor (Monte Vila), Bijelo Polje (AD Petrol), Plav (Cafe Paradisso, Kula, Amadeus SM kafe bar Mozart), Andrijevica (Café Bar IN), Berane (Beton Group Popović), Cetinje (Mauzolej Lovćen), Nikšić (V&R Pasaž), Bar (V.S. Systems), Žabljak (Hotel Polar Star), kao i na šetalištu na Virpazaru i na Rijeci Crnojevića (kod pošte).

 

Portal Analitika