Abiznis

"Voli": Narednih dana posebni popusti (VIDEO)

2808suskavcevic
K
ompanija "Voli" je za period od 29. avgusta do 7. septembra pripremila posebne popuste u trgovinama "Naš diskont" u Podgorici i Beranama. Takođe, iz kompanije su najavili i da će potrošači u najvećim "Voli" marketima širom Crne Gore moći da trguju po povoljnim cijenama.

"Voli": Narednih dana posebni popusti (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

-Poznato je svima da je početak školske godine vrijeme kad se završavaju godišnji odmori, kada se đaci vraćaju u školske klupe i kada se vraćamo starim obavezama. To uvijek predstavlja poseban udar za porodični budžet. Svake godine komapnija "Voli" se priprema za ovaj period, na način što omogućava specijalne popuste potrošačima. Pritom jako vodimo računa da se na popustima nađu udarni artikli, odnosno artikli koji spadaju u osnovnu potrošačku korpu. Tu spada nekoliko stotina ,što prehrambenih, što neprehrambenih proizvoda koji se najčešće trguju i koje mi u trgovini zovemo udarnim artiklima. "Naš diskont" u Podgorici i u Baranama u periodu od 29. avgusta do 7. septembra priprema posebne popuste-najavila je Olivera Šuškavčević, PR komapnije "Voli".

Popusti će prema njenim riječima biti nešto što do sada nije ponuđeno u crnogorskim trgovinama.

-U dogovoru sa dobavljačima smo postigli izuzetno povoljne cijene i pozivamo potrošače da iskoriste ovaj period sjajnih popusta i da trguju u tom periodu u ova dva objekta, koji inače slove za najpovoljnije potrošačke objekte u Crnoj Gori. "Naš diskont" u Podgorici je pripremljen za ovaj period. Proširili smo objekat, adaptirali, preuredili, tako da sada nudi 11 kasa i nema više čekanja i redova-navodi Šuškavčević.

Ona je napomenula da su i najveći "Voli" marketi pripremili povoljne popuste, tako da se u "Super Voliju", hipermarketu u Baru, hipermarketu u Radanovićima i marketu u Beranama, takođe u istom periodu može trgovati po posebnim akcijskim cijenama.
-I tu je na snazi akcijski popust od nekoliko stotina artikala, najtraženijih robnih grupa, osnovnih životnih namjernica i sigurna sam da će potrošači biti izuzetno zadovoljni-zaključila je Šuškavčević.


 

Portal Analitika