Društvo

Glavni grad: Još devet stanova zaposlenima

2808stanovi
N
akon nedavne dodjele 50 stambenih jedinica, Glavni grad je svojim zaposlenima dodijelio još devet stanova, i to pet službenicima Komunalne policije, i četiri zaposlenima u Službi zaštite.

Glavni grad: Još devet stanova zaposlenima
Portal AnalitikaIzvor

 

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, odluku o dodjeli stambenih jedinica donijele su nadležne komisije za rješavanje stambenih potreba lokalnih službenika i namještenika koje su raspisale oglase u ovim službama.

Ključeve stanova zaposlenima u Komunalnoj policiji – Branki Popović, Nataši Rakočević, Radenku Radenoviću, Emiru Ramoviću i Milijani Popović - danas je, u prisustvu predsjednika Komisije za rješavanje stambenih potreba lokalnih službenika i namještenika Glavnog grada Miomira M. Mugoše, svečano uručio načelnik Komunalne policije Goran Janković.

Stanovi, od kojih su tri površine 66, a dva površine 47 kvadrata, nalaze se u zgradi u novom naselju na prostoru nekadašnje Kamionske pijace, u kojoj je stambene jedinice početkom ljeta već dobilo 30 službenika i namještenika Glavnog grada.

2808stanovi2
Zaposleni u Službi zaštite dobili su rješenja o dodjeli stanova, a ključevi će biti uručeni nakon završetka izgradnje zgrade sa stambenim jedinicama koje su im dodijeljene.

Rješenja o dodjeli stanova površine 43,5 kvadrata dobili su Momčilo Vuletić, Jovan Strugar, Mihailo Jokanović i Tanja Dragutinović. Nova zgrada takođe se gradi na prostoru nekadašnje Kamionske pijace u Bulevaru vojvode Stanka Radonjića, i u nju će se useliti i 20 službenika Glavnog grada koji su ranije dobili rješenja.

Miomir M. Mugoša je istakao da je Glavni grad u prethodnom periodu bio maksimalno posvećen stvaranju uslova za rješavanje stambenih pitanja zaposlenih, budući da ona pripadaju redu najvažnijih životnih pitanja svakog čovjeka. On je poručio da će se sa tom praksom nastaviti i ubuduće.

Pored zgrade sa 101 stanom, čija je izgradnja u toku, počeće i izgradnja dva objekata sa ukupno 162 stana namijenjena zaposlenima u preduzećima čiji je osnivač Glavni grad.

izvor: podgorica.me

Portal Analitika