Abiznis

Đukanović i Mank otvorili "Regent" (VIDEO)

ti1
H
otel Regent Porto Montenegro, prvi sa pet zvjezdica u Tivtu, večeras je svečano otvoren u tivatskoj marini. Na svečanosti su govorili premijer Milo Đukanović, investitor projekta „Porto Montenegro” Piter Mank, direktor Marine i nautičkog naselja Porto Montenegro Oliver Korlet, te član borda direktora „Regent“ grupe Stiven Pan i ambasador Kanade Roman Vaščuk.

Đukanović i Mank otvorili "Regent" (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

U impresivno hotelsko zdanje, sagrađeno u duhu Mediterana, uloženo je preko 55 miliona eura.

27miloregent
Luksuzni objekat, površine od oko 20 hiljada kvadratnih metara, urađen je po idejama dizajenrskog studija „ReardonSmith Architects“. U ponudi ima 51 prostranu i bogato opremljenu sobu sa pogledom na Bokokotorski zaliv ili na planine i 35 apartmana i rezidencija.Regent-Hotel-Regent
Uz niz luksuznih sadržaja gostima su na raspolaganju kafei, eksluzivni restorani sa spoljašnjim terasama uz more, otvoreni bazen dug 20 metara, salon za prijeme i vjenčanja, i spa centar.

Gastronomska ponuda je gostima dostupna u glavnom restoranu The Dining Room, poslasticarnici The Gourmet Corner i restoranu – baru The Library Bar. Odlična i raznovrsna gastronomska ponuda, besprekorna usluga i vanvremenska elegancija karakteristična za Regent zaštitni je znak i ovog hotela.

Gostima će na usluzi dobro poznat spa centar sa teretanom – The Regent Spa. Na višim nivoima, hotelske sobe i rezidencije obezbjeđuju sofisticirani, moderan životni prostor, prepoznatljiv po svom multifunkcionalnom dizajnu. Identitet dizajnera enterijera Tina Zervudachi-a prepoznatljiv je u cijelom hotelu.

 

 

 

 

 

 

 

 

rtcg.me

Portal Analitika