Društvo

Osumnjičen za krađu tri pente u marini Kacema u Ulcinju

3policijaskicaok
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj identifikovali su lice za koje se sumnja da je u marini Kacema u Ulcinju sa tri plovila otuđilo tri vanbrodska motora, tzv. pente.

Osumnjičen za krađu tri pente u marini Kacema u Ulcinju
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici OB Ulcinj su, 22. avgusta zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Ulcinju podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv A.K. (34) iz Ulcinja, zbog osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela krađa.

-Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da je A.K. krivična djela počinio u noći između 20. i 21. avgusta 2014. godine na način što je u marini Kacema, na Maloj plaži u Ulcinju, prišao trima plovilima, u vlasništvu N.B, A.A. i A.N, sa kojih je otuđio po jedan vanbrodski motor – pentu (ukupno tri) tako što je prethodno upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage polomio katance kojima su pente bile obezbijeđene. On se, kako se sumnja, nakon toga udaljio sa lica mjesta, navodi se u saopštenju.

Događaj je Dežurnoj službi OB Ulcinj prijavio jedan od vlasnika plovila. Službenici OB Ulcinj su o događaju obavijestili ZODT u Ulcinju koji je kvalifikovao krivična djela.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a preduzete su i druge službene mjere i radnje na osnovu kojih je A.K. identifikovan i sjutradan procesuiran ZODT.

 

 

Portal Analitika