Društvo

Bijelo Polje: Seminar za podršku ženama preduzetnicama

2508bijelo-polje
O
pštinska kancelarija za rodnu ravnopravnost Bijelo Polje učestvuje u promociji seminara Udruženja preduzetnica Crne Gore,  na temu “Način života je preduslov za ljepotu“. Udruženje preduzetnica organizuje seminar u saradnji sa Balkanskim udruženjem žena u zanatstvu, školom Alfa ton Lekić, kompanijom 8 RED D  i Udruženjem preduzetnica Makedonije.

Bijelo Polje: Seminar za podršku ženama preduzetnicama
Portal AnalitikaIzvor

Na seminaru će biti predstavljenin najnoviji trendovi u kozmetici koji obuhvataju četiri usko povezane tematske cjeline:  masaža, meditacija, wellness i spa. Edukatorka na seminaru Roza Popovska, vlasnica salona ,,Laser Etetik,, će na primjerima pokazati tehnike: lifting lica sa algama, kraljevski tretman lica i tjela,  liječenje akni i bubuljica organskim putem, primjena biljnih a ne mineralnih ulja u masažama, manuelne masaže i celulit program bez upotrebe aparata, holistički pristup: balans duše, duha i tjela.

Predavači za frizere će biti  iz škole Alfa Ton Lekić. Takodje je ugovoren i  radni sastanak  za promociju i dolazak na tržište Crne Gore  kozmetičkih proizvoda ,,Esensa Mediterana,,.

Sve polaznice seminara će na kraju dobiti Certifikate o odslušanom tečaju. Obuka će se organizovati od 29.-31. avgusta u prostorijama skole Alfa Ton Lekić, u ulici Mitra Bakića, br. 2 u Podgorici.

Kacelarija za rodnu ravnopravnost u ovom programu učestvuje  u cilju realizacije jednog od strateških ciljeva za ekonomsko osnaživanje žena, predviđenog  lokalnim akcionim planom  za rodnu ravnopravnost u opštini Bijelo Polje za period.

Više informacija za sve zainteresovane sadrži sajt Udruženja preduzetnica Crne Gore, kaže se u saopštenju Kancelarije za rodnu ravnopravnost iz Bijelog Polja.

foto: sandzakpress.net

Portal Analitika