Abiznis

Hipotekarna banka: Prodaja Premimum&NRG paketa

hb
H
ipotekarna banka, u saradnji s Crnogorskim Telekomom, počela je prodaju Premium&NRG paketa, koji sadrži Premium MasterCard PayPass karticu i gratis NRG (Energy) prepaid broj sa 3 € kredita, saopšteno je iz te banke.

Hipotekarna banka: Prodaja Premimum&NRG paketa
Portal AnalitikaIzvor

Cijena Premium & NRG paketa je 5 eura, što je istovremeno godišnja naknada za Premium MasterCard PayPass karticu.

Premium MasterCard PayPass kartica je internacionalna kartica, najpopularnija u Crnoj Gori, s kojom korisnici na preko 600 prodajnih mjesta imaju popust od 3 do 25 odsto. Osim popusta, s njom se može bez provizije podizati novac na bankomatima Hipotekarne banke i kupovati na POS terminalima i preko interneta.

Da bi Premium kartica bila aktivna potrebno je dopuniti NRG prepaid račun sa najmanje 5 € u 3 mjeseca. Ističemo da se Premium kartica izdaje odmah i nakon prve uplate sredstava na račun postaje aktivna.

NRG prepaid paket Telekoma je popularna tarifa za mlade i omogućava pozive u NRG grupi za 5 centi/min, slanje poruka prema svim mrežama u Crnoj Gori za 1 cent, kao i besplatnu mobilnu verziju facebook-a i besplatan pristup univerzitetskim sajtovima. Svaka dopuna (izuzev prepaid2prepaid dopune) bilo kojim iznosom korisnicima NRG tarife donosi besplatan internet (100 MB) i 1GB za besplatno slusanje muzike na portalu pick'n'play.

Detalje o podešavanju i aktivaciji besplatnog pristupa, kao i periodu važenja računa možete pogledati na www.telekom.me/nrg . Nakon aktivacije i podešavanja, na raspolaganju imate 500 MB mjesečno.

Premium & NRG paket se može kupiti u svim poslovnicama Hipotekarne banke širom Crne Gore.

Više informacija o Premium MasterCard PayPass kartici i NRG prepaid tarifi možete naći na www.hb.co.me i www.telekom.me

 

 

Portal Analitika