Društvo

Željeznički saobraćaj u prekidu na dijelu pruge Podgorica-Virpazar

2208voz
I
z Željezničke infrastrukture je saopšteno da je jutros oko 6 sati na dijelu pruge ukrsnica Zeta - stanica Golubovci, usljed nevremena, palo  drvo i pokidalo 460 metara kontaktne mreže.

Željeznički saobraćaj u prekidu na dijelu pruge Podgorica-Virpazar
Portal AnalitikaIzvor

Ekipe Željezničke Infrastrukture Crne Gore, kako je saopšteno, preduzimaju sve kako bi se trup pruge što prije osposobio za redovan i bezbjedan saobraćaj.

Nakon oslobađanja kolosjeka planira se uvođenje dizel vuče, odnosno, prevlačenje vozova dizel lokomotivama. Na mjesto vanrednog događaja  izašla je drugostepena komisija ŽICG i u toku je  uviđaj.

''Na čekanju imamo vozove 6100  od 6: 06 časova koji saobraća na relaciji Bar-Bijelo Polje i voz broj 6150 koji je u stanici Virpazar na čekanju od 7: 02 čsova i koji saobraća na relaciji Bar-Podgorica. Željeznički Prevoz Crne Gore je organizovao autobuski prevoz putnika od Podgorice do Virpazara i natrag'', saopšteno je iz Željezničke infrastrukture.

Iz te kompanije obavještavaju putnike da preduzimaju sve mjere kako bi se obezbijedili uslovi za redovan i bezbjedan saobraćaj.

Portal Analitika