Turizam

Dejvid Lou pobjednik Oakley golf takmičenja u Luštica Beju (VIDEO)

2108golf2
P
objednik Oakley golf takmičenja koje je sinoć održano na golf vježbalištu Luštica Bej je Dejvid Lou ,dok su drugo i treće mjesto osvojili Goran Radonjić i Saša Ilić.

Dejvid Lou pobjednik Oakley golf takmičenja u Luštica Beju (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Na takmičenju je učestvovalo više od 30 takmičara. Za svakog od njih organizatori događaja, Luštica Development i optika „Optotim“ iz Podgorice, obezbijedili su na poklon vaučer sa popustom od 20 odsto na jednu kupovinu dok je pobjednik dobio Oakley naočare iz specijalne edicije „Frogskins Heritage Collection Edition“.

U pozadini takmičenja, posmatrači takmičenja i zaljubljenici u aktivan život, imali su priliku da pogledaju najnovije modele Oakley naočara dizajnirane kako za profesionalne sportiste tako i za one koji njeguju sportsku kulturu ili gaje ljubav prema sportu i sportskom stilu.

Golf vježbalište Luštice Bej je već tradicionalno domaćin škole golfa i streličarstva za djecu koja se održava ponedeljkom od 18 do 20 časova, i za odrasle utorkom u istom terminu. S obzirom da se Luštica Bej fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i jutarnji časovi joge koji se održavaju na golf vježbalištu svakog radnog dana od 8 do 9 časova.

Radno vrijeme vježbališta je svakog dana od 8 do 12 časova i od 17 do 21 čas.



Portal Analitika