Abiznis

Sosiete ženeral Montenegro: Freš keš krediti do 15.000 eura

1908societegeneralok
S
ociete Generale banka Montenegro promovisala je gotovinske kredite u iznosima do 15.000 eura, koji se odobravaju za samo jedan dan. Rok otplate gotovinskih Freš keš kredita je od šest do 96 mjeseci, čime se građanima omogućava da dužim rokom otplate na lakši način i uz niže mjesečne rate otplate svoje obaveze.

Sosiete ženeral Montenegro: Freš keš krediti do 15.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

-Gotovinski Freš keš kredit u vrijednosti do 4.000 eura, Societe Generale Montenegro odobrava i bez žiranata, čime se brzo i lako dolazi do Freš keš „svježeg“ novca. Banka je takođe ukinula plaćanje administrativnih troškova prilikom odobrenja ovih kredita sve do 15. oktobra tekuće godine. Societe Generale Montenegro je izašla u susret svojim klijentima i svim ostalim građanima koji žele da brzo i u najkraćem roku dođu do potrebnih novčanih sredstava, a posebno je obratila pažnju i na potrebe studenata, srednjoškolaca i đaka. Imajući u vidu da su avgust i septembar mjeseci tokom kojih porodični budžet trpi najveće izdatke za školarine i pripremanje đaka za predstojeću školsku godinu. Banka je omogućila odobrenje novih Freš keš kredita za školarinu koji se odobravaju po znatno nižim kamatnim stopama. Maksimalan iznos Freš keš kredita za školarinu može biti i 5.000 eura, s tim da se polovina sume može iskoristiti za plaćanje školarine, a polovina za podmirenje ostalih troškova- smještaja u đačkom/studentskom domu, hrane, džeparca i sl.- navodi se u saopštenju banke, dostavljenom Portalu Analitika.

Dokumentacija za odobrenje Freš keš gotovinskih kredita može se predati u svim ekspoziturama Societe Generale banke Montenegro u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu, Igalu, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranama i Rožajama. Detaljne informacije o Freš keš kreditima građani, osim u ekspoziturama, mogu dobiti i posjetom sajtu banke.

Portal Analitika