Turizam

Oakley golf takmičenje sjutra u Luštica Beju

1908golflusticabayok
O
akley golf takmičenje i predstavljanje najnovijih modela naočara istoimenog brenda biće organizovani u srijedu, 20. avgusta u 18 časova na golf vježbalištu Luštica Bej.

Oakley golf takmičenje sjutra u Luštica Beju
Portal AnalitikaIzvor

Organizatori događaja, Luštica Development i optika Optotim iz Podgorice obezbijedili su za svakog učesnika u golf takmičenju na poklon vaučer sa popustom od 20 odsto na jednu kupovinu dok će pobjednik dobiti Oakley naočare iz specijalne edicije Frogskins Heritage Collection Edition.

Zaljubljenici u aktivan život, moći će da pogledaju najnovije modele Oakley naočara dizajnirane kako za profesionalne sportiste tako i za one koji njeguju sportsku kulturu ili gaje ljubav prema sportu i sportskom stilu. Dizajnirane za vrhunske sportiste naočare ovog brenda izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a među ljubiteljima Oakley je i teniser Janko Tipsarević koji je i njihov ambasador.

Golf vježbalište Luštice Bej je već tradicionalno domaćin škole golfa i streličarstva za djecu koja se održava ponedeljkom od 18 do 20 časova, i za odrasle utorkom u istom terminu. S obzirom da se Luštica Bej fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i jutarnji časovi joge koji se održavaju na golf vježbalištu svakog radnog dana od 8 do 9 časova.

Radno vrijeme vježbališta je svakog dana od 8 do 12 časova i od 17 do 21 čas.

Portal Analitika